Tianli Fiole Potență – 6 fiole

Tianli fiole, cel mai căutat produs din categoria stimulente sexuale pentru bărbați, este un supliment alcătuit 100% din ingrediente naturale cu efect garantat după prima utilizare.  Este considerat stimulentul perfect pentru creșterea potenței sexuale, dar și un tratament eficient împotriva stresului și oboselii.

Tianli Pastile Potenta

Tianli fiole efecte

Se recomandă administrarea unei fiole de Tianli cu aproximativ 45 de minute înainte de contactul sexual pentru a te bucura de efectele maxime ale acestuia. Efectele sunt puternice și de lungă durată astfel încât puteți profita de o erecție prelungită de până la 90 de minute. Produsul se poate utiliza ori de câte ori doriți fără ca efectul acestuia să scadă în limita dozei zilnice recomandate. Tianli fiole este nerecomandat persoanelor sub 18 ani și persoanelor care au grave probleme cardiace.

Tianli vă aduce următoarele beneficii în viața sexuală:

✅Erecție prelungită și puternică

✅ Stimularea musculară

✅ Tratarea insomniilor

✅ Redarea energiei

✅ Îmbunătățirea stării de sănătate a întregului corp

Aici puteți găsi: PROSPECT TIANLI FIOLE.

Ingrediente Tianli Fiole

Tianli fiole este un produs cu renume și conține ingrediente naturale, rețeta originală fiind încă păstrată din perioada în care era utilizat de către Curtea Imperială a Chinei. Combinația de ingrediente este ideală pentru efectele așteptate (sau complet neașteptate pentru partenere), fiind un produs foarte apreciat în rândul bărbaților pentru rezultatele lui garantate și rapide. O mare parte din plantele aflate în compoziția remediului sunt plante medicinale studiate de sute de ani pe teritoriul Chinei și ele au ajutat de-a lungul timpul milioane de bărbați să depășească perioadele mai puțin încurajatoare din viețile lor sexuale.

Cele mai importante ingrediente active sunt:

✅ Goji – Considerate tratamentul ideal pentru impotență

✅ Polygonum multiflorum – Ajută la întinerirea și revitalizarea corpului

✅ Hypoxis minor– Stimulează dorința sexuală având efect afrodiziac

✅ Damnacanthus – Ajută la problemele digestive și tratează infecțiile

✅ Eleutherococcus senticosus – Combate stresul

✅ Saline diostanche – Plantă considerată a fi ”un eficient tonic sexual”

✅ Epimedium  grandiflorum – Utilizat din vechi timpuri  în China și Japonia pentru proprietățile afrodiziace

Pret, Ambalaj si Livrare

Stimulentul sexual Tianli vine sub formă de fiole în pachete de 6  la un preț avantajos de aproximativ 16 lei / fiolă. Doza maximă recomandată de producător este de 1 fiolă pe zi, fără a exista riscul reacțiilor adverse. Livrarea se face rapid, iar produsul ajunge la dumneavoastră rapid și discret prin curier rapid chiar și în 24 de ore fără niciun cost.

Mii de mărturii ale bărbaților din România stau la baza renumelui extraordinar al produsului. În acest moment, Tianli, este unul dintre cele mai căutate produse de potență, existând frecvent perioade în care produsul devine indisponibil din cauza cererii crescute. Tianli Pastile Potenta

1 thought on “Tianli Fiole Potență – 6 fiole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *