Performax – Formulă Nouă și Eficientă! Efecte și Review.

Performax te conduce la cele mai înalte performanțe sexuale de până acum. Obține performanță atletică, sexuală și în viața de zi cu zi consumând acest supliment alimentar minune. Într-adevăr acest produs este un ”mic miracol” care generează efecte uimitoare și durabile. Uită de stres și inhibiții! Performax este unul dintre cele mai căutate și vândute produse de potență, oferind rezultate extrem de rapide, chiar după prima utilizare, care te vor convinge să îl consumi de nenumărate ori. De reținut: Performax NU crează dependență! Formula acestui stimulent este 100% naturală.

Performax - Pastile Potență - Formulă Revoluționară

Visezi la o erecție puternică și de lungă durată? Performax vine în ajutorul tău oferind cele mai eficiente rezultate pentru a se asigura că vei fi satisfăcut și vei uita de limite. Renunță la stres și emoții care pot afecta semnificativ activitatea sexuală și potența cu Performax!

Performax vine cu o noutate față de alte produse de potență. Acest stimulent poate fi consumant atât de bărbați, cât și de femei, iar rezultatele vor fi mult mai intense dacă produsul va fi utilizat de ambii parteneri.

Performax efecte

Performax te ajută să creezi momente senzaționale alături de partenera ta fără grija ejaculării precoce și a stărilor de oboseală.  Specialiștii ne recomandă menținerea sănătății întregului organism, iar acest lucru împreună cu prevenirea afecțiunilor și bolilor sunt asigurate de o viață sexuală activă și satisfăcătoare. Cu acest supliment alimentar vei menține fără probleme activitatea sexuală la nivel de performanță la orice vârstă.

Să nu uităm de avantajul Performax în comparație cu restul produselor de potență! Efectele stimulentului asupra femeilor este asemănător cu al bărbaților, astfel că, în urma consumului unei doze de produs se va observa după numai 30 de minute creșterea libido-ului și mărirea dorinței sexuale. Femeile vor fi mai relaxate și vor uita de stresul din viața de zi cu zi, fiind concentrate 100% asupra actului sexual. Raportul sexual este mult mai intens și mai satisfăcător atunci când partenera ta va consuma Performax odată cu tine.

Cunoscut și pentru rezultatele atletice îmbunătățite, produsul ajută la creșterea rezistenței fizice și redă energia de care ai nevoie pentru orice tip de antrenament.

Principalele beneficii rezultate din consumul Performax sunt:

 • Susținerea erecției într-un mod eficient până la 24h
 • Creșterea potenței
 • Combaterea stării de oboseală și a stresului
 • Reglarea hormonilor masculini
 • Mărirea rezistenței
 • Redarea tonusului organismului
 • Combaterea inhibițiilor

Performax efecte adverse

Atât în activitatea sexuală, cât și pe plan atletic, acest supliment alimentar aduce multe beneficii corpului fără a avea efecte adverse. Recomandarea producătorului este utilizarea unei porții de produs (aproximativ 8g) pe zi, iar pentru efecte maxime și îndelungate se poate consuma pe o perioadă de 14 zile. Fiind natural și sigur, acest produs poate fi consumat la orice vârstă.

Ingrediente

Provenit din Turcia, acest produs este realizat sub formă de pastă având un gust extrem de plăcut de miere. Efectele sunt vizibile și apar imediat după consumarea unei singure lingurițe. Ingredientele sunt naturale. Performax conține o selecție unică de 21 de plante cu proprietăți afrodisiace care conduce la eficiență garantată.

Ingredientele active cele mai importante care conduc la acest stimulent miraculos sunt:

 • Tribulus terrestris – Este cel mai puternic afrodisiac
 • Ginkgo Biloba –Redarea tonusului muscular
 • Ginseng – Susține erecția și intensifică orgasmul
 • Roșcovă – Redă starea de energie
 • Alpinia officinarum – Ajută la performanța sexuală
 • Lăptișor de matcă – Are numeroase beneficii pentru întregul organism
 • Polen – Considerat a fi un ”aliment minune”
 • Ghimbir – Combate starea de oboseală
 • Scorțișoară – Stimulează potența

Pret, Ambalaj si Livrare

Spre deosebire de celelalte produse, Performax este unul dintre cele mai cumpărate produse de potență deoarece se găsește sub 2 forme și este foarte ușor de consumant. Puteți achiziționa Performax borcan 240g pentru o cantitate mai mare ideal pentru tratamente de mai multe zile sau sub formă practică de pliculețe – Performax pliculețe 10g care sunt perfecte pentru a fi luate în călătorii și astfel veți avea siguranța că nu veți rata nicio ocazie specială. Prin comandarea acestui produs poți obține livrare gratuită, discretă și extrem de rapidă (ajunge la tine în 24h).

Alege și tu performanța! 

 

1 thought on “Performax – Formulă Nouă și Eficientă! Efecte și Review.

 1. Am cumpărat o cutie in vacanta cu prietena de curiozitate. Am rămas amândoi impresionati de efecte. Acum ea insista sa mai iau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *