MaxRO Capsule – Actiune pe 3 planuri

Maxro este un supliment alimentar pentru bărbați destinat îmbunătățirii activității sexuale. Un stimulent sexual natural, sigur și cu acțiune rapidă (după maxim 30 de minute de la administrare) care îți va mări apetitul sexual și îți va oferi erecția ideală pentru partide senzaționale de lungă durată. Momentele intime vor deveni unice, surprinzătoare și pline de dorință; ambii parteneri vor rămâne extrem de satisfăcuți de fiecare dată.

Vrei să ai erecții maxime? Fără îndoială vei fi foarte mulțumit cu acest supliment. O singură capsulă oferă rezultat garantat 100%. Obține partide fierbinți alături de partenera ta având un penis ferm și energic. Relația cu partenera se va îmbunătății semnificativ pe toate planurile deoarece Maxro acționează în beneficiul întregului organism și redă încrederea în forțele proprii, astfel că, vă veți bucura împreună de toate ocaziile speciale.

Maxro efecte

Maxro este eficient și foarte apreciat pentru efectele sale care au depășit toate așteptările. Având o eficiență sporită și rezultate imediate, Maxro este exact produsul pe care îl cauți. Produsul are multe efecte benefice întregului corp, de la funcțiile sexuale la îmbunătățirea sistemului inumitar. După consumarea acestui produs timp de mai multe zile se observă garantat numeroase efecte pozitive datorită formulei naturale din plante atent selecționate: te vei simți mai energic și sănătos, redă încrederea de sine, oferă senzația de putere și crește libido-ul în fiecare zi.

Maxro acționeză rapid asupra refacerii funcțiilor sexuale masculine după raportul sexual astfel că erecția poate să apară mai frecvent și după un timp relativ scurt, având aceeași intensitate. Acest efect se realizează în urma intensificării circulației de sânge de la nivelul organelor genitale.

Pe scurt, cele mai importante beneficii ale acestui produs sunt:

 • Creșterea rezistenței și întârzierea ejaculării
 • Îmbunătățirea stării de spirit și redarea încrederii
 • Erecții frecvente, puternice, durabile
 • Libido mărit
 • Energie, forță, vitalitate

Avantajul acestui produs este faptul că își produce efectele imediat după consum, erecția devenind mult mai puternică. Daca alegi acest produs, vei profita de efectele sale ”miraculoase” și îți vei impresiona partenera cu momente unice, de lungă durată și cu siguranță neașteptate.

Maxro efecte adverse

Acesta fiind un supliment alimentar alcătuit din plante naturale, nu prezintă efecte adverse și de aceea poate fi consumat în siguranță și fără niciun risc. Maxro este un produs extrem de cunoscut în rândul bărbaților și utilizat de zeci de ani astfel că siguranța consumului a fost confirmată de nenumărare ori. Este indicat însă respectarea dozei zilnice recomandate de către producător pentru a avea rezultate maxime la fiecare utilizare. Maxro este nerecomandat adolescenților și persoanelor cu afecțiuni cardiovasculare.

Ingrediente

Maxro este un supliment sub formă de capsule, fiind ușor și rapid de administrat înainte de contactul sexual. Mixul de plante din formula acestui supliment a fost ales special pentru a oferi rezultate maxime și este recunoscut de către toți consumatorii acestui produs pentru efectele vizibile. Selecția de plante benefice potenței și refacerii întregului organism asigură eficiența acestui supliment.

Maxro conține următoarele ingrediente active în compoziția sa:

 • Epimedium brevicornum 140mg – Mărește performanța sexuală
 • Cistanche deserticola 80mg – Redă vitalitatea, crește libido-ul
 • Cinnamomum cassia extract 68mg – Intensifică fluxul de sânge
 • Panax ginseng rădăcină 64mg – Ajută la menținerea sănătății întregului corp
 • Rhodiola rosea rădăcină 50mg – Redă energia și combate stresul
 • Polygonatum multiflorum 44mg – Îmbunătățește imunitatea organismului

Pret, Ambalaj si Livrare

Suplimentul alimentar Maxro se găsește sub formă de capsule și ambalat în cutii  a câte 10. Prețul aproximativ pentru o singură capsulă este de 10 lei. Livrarea se realizează într-un mod discret și în siguranță prin serviciul de curier rapid într-un timp extrem de scurt de numai 24h. Produsul va fi livrat la adresa dorită de dumneavoastră (poate fi acasa sau la serviciu) fără să vă faceți grji în privința ambalajului deoarece acesta nu va dezvălui conținutul coletului.


 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *